Zuilichem 02 Onderneemster overvallen

woensdag 3 september 2014

Zuilichem - Dinsdagnacht is een onderneemster op haar bedrijfsterrein in Zuilichem (gemeente Zaltbommel) overvallen door onbekende daders. Bij de overval is een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

Vannacht liep de vrouw vanaf het bedrijfspand aan de Kweldijknaar een nabij gelegen woning. Op datzelfde moment werd ze geconfronteerd metenkele personen met bivakmutsen. Deze daders namen op hardhandige wijze de tasdie het slachtoffer bij zich droeg mee en ging er vandoor.

Nadat het slachtoffer de politie alarmeerde, startten agentenhet opsporingsonderzoek. Daarbij is enige tijd achter een mogelijk bij deoverval betrokken auto aangereden. Op de Eksterstraat in Zaltbommel troffen deagenten korte tijd later, dezelfde personenauto aan zonder inzittenden. Dezeauto is voor verder technisch onderzoek overgebracht.

Bij de zoekactie is ook een helikopter van de politie ingezet. Er is eenonderzoek gestart naar de daders. Het slachtoffer is gehoord net als enkelegetuigen .

Getuigen gezocht

De politie vraagt getuigen of mensen die menen anderszins informatie tehebben om contact op te nemen met de recherche in De Waarden. Dit kan via hetpolitienummer 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tuil | 112 alarmeringen Tuil | Goedkoop Tanken in Tuil | Supermarkten in Tuil | Weerbericht Tuil